CARNAVAL DE SITGES

El Carnaval de Sitges és un dels carnavals que se celebren a Catalunya i amb més de 100 anys d'història un dels més emblemàtics del país.


Country: ESPAÑA-SPAIN
City: Sitges
e-mail: juliaco@sitges.cat
www: http://www.sitges.cat/html/carnaval_de_sitges/index.html

     

 


 

Date

Es produeix entre els mesos de febrer i març segons el calendari litúrgic i comença el Dijous Gras amb l'arribo del rei del Carnaval, el Carnestoltes.

 

 

Ritual

Algunes colles sitgetanes fan ús de moltes plomes en les seves disfresses buscant un estil similar al brasiler i les carrosses, habitualment arrossegades per un tractor, solen estar molt recarregades d'elements i porten música a un volum molt alt convidant als espectadors a participar de la festa.

Public space singular elements

Desfilades pels carrers de la localitat.

 

Ajuntament de Sitges


L'Ajuntament de Sitges és una administració pública, amb 21 regidors. L'ajuntament està dividida en tres gran àrees: Alcaldia; Promoció i Territori; i Serveis a les persones, Organització i Govern Obert. El Servei de Tradicions i Festes, organitzador del Carnaval, forma part de la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes de l'Ajuntament de Sitges, que alhora està integrada a l'Àrea de Serveis a les persones, Organització i Govern Obert.
http://www.sitges.cat/carnaval/

Plaça de l'Ajuntament, s/n (Edifici Lola Anglada) Sitges, BCN. 08870
juliaco@sitges.cat
PUBLIC ENTITY